Lazada

Tuesday, July 31, 2012

Font Untuk Fondant

Assalamualaikum...

Masih mencari-cari semangat dan mood untuk membaking.... Kita kasi warm up dulu... Hehehe..
Rasa lepas raya ni macam nak buat majlis sket untuk sambut birthday anaknda yang kebetulan jatuh pada hari pertama puasa baru-baru ni. Semoga mama diberi kerajinan untuk buat sendiri kek Aisyah... Untuk itu, jom kita usha-usha peralatan yang mungkin diperlukan....


Mesti ade buku untuk rujuk kan..kan.. Sape-sape yang suka baking pasti kenal dia ni..



acuan untuk tulis font kalau guna fondant







Comelsss kek ada butterfly

Ade lagi jenis tulisan lain                  






Kalau berminat nak beli ke atau nak tengok sila ke website ini. cuppieslina, macam-macam dia jual.. Pilih saja mana yang berkenan..

4 comments:

  1. Assalamualaikum
    Sy berminat dgn acuan huruf & nombor fondant.
    Bleh pm harganya.

    ReplyDelete
  2. Boleh wassup sy harga utk acuan huruf n nombor foundant tu...ni no wassup sy 0173060107

    ReplyDelete
  3. Boleh wassup sy harga utk acuan huruf n nombor foundant tu...ni no wassup sy 0173060107

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...